Muzikale leiding

Ons koor staat onder leiding van dirigent Jeroen Vermeulen en we worden op de piano begeleid
door Maria Nemtsova of Marina Popova.

Onderstaand een korte introductie van hen.

Jeroen J. Vermeulen

Jeroen J. Vermeulen

Dirigent

Jeroen Vermeulen studeerde achtereenvolgens muziektheorie, hoorn, altviool en orkestdirectie in Amsterdam en Rotterdam. Naast concerten in Nederland met diverse orkesten, heeft hij regelmatig in het buitenland gedirigeerd. Hij heeft daarnaast diverse masterclasses gegeven in het binnen- en buitenland. Naast zijn werk als dirigent is hij ook actief als componist en arrangeur en krijgt hij regelmatig compositieopdrachten.

Maria Nemtsova

Maria Nemtsova

Pianiste

Maria Nemtsova is geboren in Moskou, waar zij aan verschillende conservatoria (klassiek) piano studeerde. Later studeerde zij in Londen en Imola (Italië).
Op verschillende internationale competities heeft zij prijzen gewonnen. Zij heeft inmiddels met veel succes over de hele wereld opgetreden, van New York tot Londen en van Moskou tot Beijing.

Naast klassiek werk speelt zij ook hedendaagse muziek. Bijzonder is haar samenwerking met saxofonist Vitaly Vatulya, met wie zij enige cd’s heeft opgenomen.

Marina Popova

Marina Popova

Vervangend Pianiste

Marina Popova werd geboren op 17 april 1978 in Bulgarije.
In 2001 studeerde zij in klassieke piano af aan de National Music Academy in Sofia.
Direct daarna vertrok zij naar Nederland om haar tweede opleiding te volgen: jazz en pop aan het Amsterdams Conservatorium. In 2010 heeft zij haar Master Degree jazz behaald aan het Utrechtse Conservatorium.

Haar muzikale loopbaan is divers: zij heeft pianoconcerten gegeven, met verschillende muzikanten duetten gevormd, in kamerensembles gespeeld, operazangers begeleid en deelgenomen aan nationale en internationale festivals en workshops. Haar prestaties leverden haar reeds diverse prijzen en erkenningen op.