Muzikale leiding

Ons koor staat onder leiding van dirigent Jeroen Vermeulen en we worden op de piano begeleid door Nadezda Filippova en Áron Gunst.

Onderstaand een korte introductie van hen.

Jeroen J. Vermeulen

Jeroen J. Vermeulen

Dirigent

Jeroen Vermeulen studeerde achtereenvolgens muziektheorie, hoorn, altviool en orkestdirectie in Amsterdam en Rotterdam. Naast concerten in Nederland met diverse orkesten, heeft hij regelmatig in het buitenland gedirigeerd. Hij heeft daarnaast diverse masterclasses gegeven in het binnen- en buitenland. Naast zijn werk als dirigent is hij ook actief als componist en arrangeur en krijgt hij regelmatig compositieopdrachten.

Nadezda Filippova

Nadezda Filippova

Pianiste

Nadezda Filippova is een in Rusland geboren pianiste. Tijdens haar studie aan het conservatorium van Berlijn heeft ze in vele concertzalen in Duitsland opgetreden. Nadezda is sinds 2016 woonachtig in Amsterdam waar ze onder andere haar tweede Master heeft afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam. Nadezda was één van de finalisten van Dutch Classical Talent 2017-2018 en gaf in het najaar 2017 een concerttour door Nederland in diverse concertzalen zoals in Concertgebouw, Amsterdam en in Tivoli Vredenburg, Utrecht. In 2017 heeft Nadezda haar soloalbum “Illimité” (grenzeloos) met werken van Claude Debussy uitgebracht.

Ga voor meer informatie naar https://www.nadezdafilippova.com

Áron Gunst

Áron Gunst

Pianist

Áron Gunst is in Budapest geboren. Hij studeerde klassieke muziek en jazz in Budapest en toen hij 21 jaar oud was ging hij jazz studeren in Wenen. Na twee jaar vervolgde hij zijn jazz opleiding bij het conservatorium in Amsterdam, waar hij in 2019 zijn Bachelor behaalde. Hij heeft gestudeerd met Harmen Fraanje en had masterclasses met musici zoals Gerald Clayton, Brad Mehldau, John Scofield. In 2017, won hij de internationale jazz competitie met zijn kwintet en in 2018 kwam zijn eerste album uit: Nitsa met de Enea Besana Band. Hij speelt in diverse bands in Amsterdam en richt zich nu voornamelijk op het opnemen van een album met eigen composities. Daarnaast is hij docent op een jazz school.

Ga voor meer informatie naar https://www.arongunstmusic.com